Agricultură și Utilaje

Cursurile de Agricultură și Utilaje

Scopul acestor cursuri este de a-ți pune la dispoziție cele mai noi tehnici și tehnologii agricole care sunt utilizate în ferme, de la sămânță până la folosirea utilajelor performante de precizie. În cadrul mai multor sesiuni diferite, de câte două ore fiecare, vei afla despre bune practici, studii de caz, analize, diagnoze, modalități de lucru, tehnici și modalități prin care tu poți performa mai bine.

Activitatea ta de bază în fermă va căpăta noi valențe cu ajutorul speakerilor profesioniști, cu o experiență bogată dobândită cumulat din interacțiunea cu sute de fermieri români și cu sute de mii de fermieri la nivel global. Vei învăța agricultură de viitor și vei afla cum tehnologia te poate ajuta, prin contact direct cu cei mai buni profesioniști din industrie.

Sesiuni de curs

Agricultura de precizie

Ciclul industrial al semintelor

Floarea soarelui

Cereale păioase

Porumbul

Utilaje și echipamente

Dacă ești un fermier pasionat de agricultură și dacă consideri că poți îmbunătăți ceea ce ferma ta produce, atunci cursul de agricultură și utilaje ți se va potrivi de minune. Poți mai mult.

Întreg modulul de agricultură și utilaje îți oferă acces la informație de ultimă generație, non-comercială, bazată pe cunoaștere, cercetare și experiența dobândită de traineri atât în cadrul companiilor din care aceștia fac parte cât și în cadrul fermelor deservite. Toți fermierii participanți la cursul de agricultură și utilaje vor avea acces la date special adaptate pieței din România, cu particularitățile fiecarei zone geografice în parte.

  • Ce te face mai bun
  • Oportunitățile fermei tale
  • Cum arată viitorul în fermă
  • Cum te poți dezvolta