Agricultură

Cursul de Agricultură

Scopul acestui curs este de a-ți pune la dispoziție cele mai noi tehnici și tehnologii agricole care sunt utilizate în ferme. În cadrul a 6 sesiuni diferite, de câte două ore fiecare, vei afla despre bune practici, studii de caz, analize, diagnoze, modalități de lucru, tehnici și modalități prin care tu poți performa mai bine.

Activitatea ta de bază în fermă va căpăta noi valențe cu ajutorul speakerilor profesioniști, cu o experiență bogată dobândită cumulat din interacțiunea cu sute de fermieri români și cu sute de mii de fermieri la nivel global. Vei învăța agricultură de viitor de la cei mai buni profesioniști din industrie.

Sesiuni de curs

Agricultura de precizie

Ciclul industrial al semintelor

Floarea soarelui

Cereale păioase

Porumbul

Reglementare PPP și legislație

Dacă ești un fermier pasionat de agricultură și dacă consideri că poți îmbunătăți ceea ce ferma ta produce, atunci cursul de agricultură ți se va potrivi de minune. Poți mai mult.

Întreg cursul de agricultură îți oferă acces la informație de ultimă generație, non-comercială, bazată pe cunoaștere, cercetare și experiența dobândită de traineri atât în cadrul companiei din care aceștia fac parte cât și în cadrul fermelor deservite. Toți fermierii participanți la cursul de agricultură vor avea acces la date special adaptate pieței din România, cu particularitățile fiecarei zone geografice în parte.

  • Ce te face mai bun
  • Oportunitățile fermei tale
  • Cum arată viitorul în fermă
  • Cum te poți dezvolta