Management financiar și asigurări

Cursul de Management Financiar și Asigurări

O fermă de succes este un business de succes, condus și gestionat performant. În cadrul mai multor sesiuni de curs, de câte două ore fiecare, vei afla despre modurile de raportare macroeconomică ale agriculturii, care sunt modalitățile de analiză financiară a propriului business, cum să îți faci un business plan de succes, cum să ai acces la fonduri și finanțări, care sunt tehnicile de negociere a contractelor sau cum poți face să îți protejezi mai bine culturile prin înțelegerea corectă a principiilor și mecanismelor de asigurare.

Vei cunoaște și vei sta de vorbă cu oameni valoroși care operează direct în bancă sau în companii de asigurări. Vei afla direct de la ei ce înseamnă un business profitabil și ce trebuie să faci pentru o dezvoltare corectă a fermei tale.

Sesiuni de curs

Business macro overview

Analiza financiară de bază

Fonduri europene

Produse bancare

Juridic

Asigurări

Dacă ești interesat să înțelegi și să-ți dezvolți cunoștințele despre principiile financiare și de management după care funcționează o fermă de succes, asta e ceea ce cauți.

Cursul de management financiar și asigurări te ajută să înțelegi ferma dincolo de agricultură. La fel ca în orice alt business de succes, principiile economice de bază și bunele practici de management trebuie înțelese și aplicate sănătos în ferma ta. Vei fi ghidat de traineri cu experiență în industrii multiple, oameni care au acces la datele din spatele afacerilor profitabile, care au văzut și înțeles multe. Vei învăța să vezi prin date, să le citești, să le interpretezi corect și să anticipezi viitorul.

  • Ce te face stabil financiar
  • Oportunitățile financiare ale fermei tale
  • Cum faci o radiografie a unei ferme
  • Cum îți protejezi mai bine ferma