Tech

Cursul de Tehnologie

Accesul la tehnologie a devenit un aspect obligatoriu în industria agri. Integrarea corectă a soluțiilor tehnologice și utilizarea eficientă a acestora vor face ca în viitor productivitatea și profitabilitatea fermelor să crească. Scopul celor 4 sesiuni de curs diferite, de câte două ore fiecare, este de a te face să înțelegi ce presupune accesul la agricultura digitala, care sunt trendurile globale actuale, care este impactul digitalizării la nivelul fermei și, concret, care este aplicabilitatea acestor soluții în ferma ta.

Companii de top din domeniul agritech vor analiza alături de tine agricultura digitală și de precizie. Vei afla ultimele noutăți din domeniu direct de la cei care le creează și vei înțelege ce trebuie să aplici în ferma ta pentru a crește eficiența.

Sesiuni de curs

Utilaje și echipamente

Analiza unei ferme digitale

ROI în soluții de digitalizare

Marketing digital

Utilizarea informațiilor imagistice

Corelarea imagisticii cu nutriția culturii

Viitorul este digital. Azi fermele devin din ce în ce mai tehnologizate iar performanța ta în viitor va depinde de accesul la tehnologie si înțelegerea ei.

Cursul de tech (tehnologie) te ajută să privești ziua de mâine. Prin acest curs vei avea parte de o sintetizare a soluțiilor digitale pe care o fermă le poate accesa, plecând de la principiile de funcționare și ajungând până la rata de recuperare a investiției în tehnologie și echipamente. Cu un ritm de creștere accelerat, agricultura digitală și de precizie se dezvoltă din ce în ce mai mult, urmând în viitor să interconecteze complet elementele din fermă cu cele din afara sa.

  • Cum să interpretezi corect datele furnizate de echipamente
  • Ce soluții digitale alegi în funcție de nevoile pe care le ai
  • Cât de rapid te poți transforma
  • Rolul imagisticii în reducerea costurilor