Vânzări și trading

Cursul de Vânzări și Trading

An de an fermierii se confruntă cu decizia de a-și vinde recolta. An de an încearcă să o vândă la prețul cel mai bun. În cadrul a 6 sesiuni de curs diferite, de câte două ore fiecare, vei înțelege modul prin care poți analiza piețele de vânzare ale diverselor outputuri ale fermei tale, vei afla care sunt criteriile de selecție și parteneriat urmărite de traderi, vei afla cum poți să te poziționezi mai bine într-un contract de vânzare de cereale, ce înseamnă competiția din piața ta și cum te poți diferenția prin marfă de calitate.

Vei înțelege toate acestea direct de la traderii care sunt implicați și coordonează direct procesele de achiziții de outputuri. Vei fi cu adevărat pregătit pentru a vinde de pe o poziție de câștigător.

Sesiuni de curs

Tradingul de cereale

Tradingul de oleaginoase

Contracte comerciale

Calitatea mărfii

Rentabilitatea în fermă

Lanțul de valoare al produselor agricole

Stocarea și vânzarea outputurilor unei ferme în condițiile și la momentul optim pot face diferența. Prin acest curs vei înțelege cum funcționează piețele de cereale.

Cursul de vânzări și trading te pune în poziția de trader. Pentru a putea lua cea mai bună decizie de vânzare, orice fermier trebuie să fie bine informat din cele mai credibile surse, trebuie să înțeleagă corect eficiența procesului de vânzare și trebuie sa respecte un set de reguli și bune practici care îi maximizează șansele de câștig. Diversificarea soluțiilor și înțelerea corectă a competiției la nivel european și mondial te fac nu doar un fermier bun, ci și profitabil.

  • Alegerea momentului potrivit de a vinde
  • Cum îți alegi partenerii in trading
  • Care sunt sursele de informații cele mai credibile
  • Cum evaluezi predictibilitatea